5 redenen om voor uw onderneming een kassasysteem aan te schaffen:

Een kassasysteem is in elk opzicht essentieel voor een onderneming. Het verbetert de werksnelheid op de werkvloer en met een goed werkend kassasysteem bespaar je veel tijd waardoor je de klant tevreden kunt houden.

Je kunt met een goede kassasysteem fouten in je onderneming voorkomen. Houd bijvoorbeeld de medewerkers in de gaten met het systeem. Doordat alle medewerkers met hun eigen gegevens het systeem beheren kunt u exact zien welke medewerker een annulering heeft geplaatst of per ongeluk een fout heeft gemaakt.

Met de mogelijkheid om een backoffice te gebruiken kunt u altijd uw onderneming binnen en buiten de deur gebruiken, u kunt gebruik maken van de backoffice in uw kantoor ruimte of thuis vanaf uw mobiel!

Een gebruiksvriendelijk kassasysteem. Met een kassasysteem is alles erg gebruiksvriendelijk. Het kassasysteem geeft direct inzicht in verschillende rapportages die van belang zijn bij een organisatie. Daarbij staat afrekenen natuurlijk voorop. Verder zijn er geen ingewikkelde functies. Dit is weer van groot belang bij nieuwe werknemers, want zo wordt het inwerktraject een stuk gemakkelijker en sneller. Op deze manier kunt u uw gasten een stuk sneller en professioneler bedienen, waardoor de kans toeneemt dat ze de volgende keer weer terugkomen. En dat betekent meer omzet!

U kunt meer dan alleen afrekenen met dit kassasysteem. U kunt ook andere informatie zien dat van belang kan zijn. Denk hierbij aan de voorraad, het beheer en uw omzet wat zichtbaar is op elk gewenst apparaat. Het kassasysteem kunt u weer koppelen aan verschillende punten, zodat het met 1 licentie op verschillende apparaten te gebruiken is. Zo hoeft u niet op uw collega’s te wachten om af te rekenen of om andere informatie op te halen.