Een kassa systeem is natuurlijk het hart van uw bedrijf. Maar hoe kiest u nu het juiste kassa systeem?

Hoe u dat het beste kunt kiezen, is met de volgende stappen:

  1. Wat heb ik precies nodig?
  2. Hoe gebruiksvriendelijk moet het systeem zijn?
  3. Welke modules heb ik nodig?
  4. Welke koppelingen heb ik nodig?
  5. Wat voor service heb ik nodig?

Wat heb ik precies nodig?

U kunt een kassasysteem op de volgende manier uitkiezen. U bekijkt eerst wat het beste bij uw onderneming past.

Heeft u een restaurant met meerdere tafels en heeft u een goed structuur nodig? Dan kunt u het beste gebruik maken van een systeem met een plattegrond en een tafel systeem. Het tafelsysteem houdt exact bij wat uw klanten nemen en hoe lang ze er zitten. Voor het gemak kunt u ook, om de werksnelheid te verhogen, met het tablet systeem werken. Uw medewerkers nemen gemakkelijk bestellingen af via de tablet en de desbetreffende bestellingen komen bij de juiste afdelingen binnen.

Hoe gebruiksvriendelijk moet het systeem zijn?

Het systeem moet natuurlijk wel soepel en makkelijk gebruikt kunnen worden door u en uw medewerkers. Dus is het heel belangrijk dat alle opties in het systeem makkelijk te beheren zijn, zoals een voorschot wijzigen als een betaling verkeerd is aangeslagen.

Welke modules heb ik nodig?

De modules in een kassa systeem zijn zeer belangrijk. Meerdere koppelingen zijn mogelijk, u kunt bijvoorbeeld een medewerkers ‘volg module’ gebruiken als u meerdere medewerkers heeft. U kunt dan uw medewerkers laten inklokken en uitklokken via het systeem, hierdoor kunt u de werktijden en dagen goed bijhouden.

Welke koppelingen heb ik nodig?

Er zijn heel veel koppelingen beschikbaar in een kassasysteem, u kunt bijvoorbeeld een weegschaal koppeling nemen als u vaak een weegschaal gebruikt. Een PIN koppeling om fouten te voorkomen tijdens betalingen is ook zeer van belang.

Wat voor service heb ik nodig?

Service & Support is natuurlijk heel belangrijk voor een kassasysteem. Het kan altijd voor komen dat er iets misgaat wat u zelf niet kunt oplossen, daarvoor kunt u gebruik maken van service & support. Het kassasysteem kan altijd van afstand worden beheerd om uw probleem te verhelpen.