De impact van COVID-19 naar de detailhandel en de horeca is enorm groot!
Een jaar van lockdowns en mondkapjes, moeilijk is het voor ons allemaal. Niet alleen ondernemers hebben zware tegenslagen gehad maar ook particulieren.
Ineens zijn wij genoodzaakt om onze deuren te sluiten, om gasten te weigeren waardoor ondernemers dus zware omzetverlies lijden.
Stap voor stap besluit het kabinet om de maatregelen te versoepelen, daarom bieden wij ondernemers ons nieuw betaalbare lease-pakket.

Met 4 verschillende kassasysteem pakketten kunnen wij u in deze tijd steunen door het als lease aan te bieden.
Omdat wij met een bank samenwerken moet onze partner uw gegevens gaan toetsen op basis van uw Kvk nummer, dit duurt gemiddeld een aantal minuten.
Nadat u een aanvraag indient via onze website zullen onze medewerkers binnen 20 minuten contact met u opnemen om uw aanvraag te beoordelen.

Aanvragen kunnen tussen 9:00 en 22:00 worden gedaan, en er word getoetst op basis van uw registratiedatum. Natuurlijk word er ook wel naar bepaalde cijfers gekeken maar heeft dit niet heel véél impact.

Door op deze manier te werken hoeft u als klant uw factuur niet meer in één keer te betalen maar kunt u kiezen om uw kassasysteem lease te splitsen in 24, 36, 48 of 60 maanden.

Heeft u vragen of wilt u ons toch liever persoonlijk spreken? bel dan naar 085 007 1 077 of neem contact met ons op via onze contactpagina.
kassasysteem-leasen