Wat zijn kassa integraties?

Wij bij Eqpos bieden u meerdere slimme kassa integraties aan. Maar wat is een kassa integratie nu precies? Kassa integraties zijn koppelingen aan uw kassasysteem. Dit betekend dus dat iets van buiten af samenwerkt met uw kassasysteem. Bijvoorbeeld een pinautomaat of een weegschaal, maar er is veel meer mogelijk dan de twee gegeven voorbeelden. De integraties geven uw kassasysteem dus meer functionaliteit.

                       Pin integraties

Pin automaat

De eerste kassa integratie waar we het over hebben is de PIN integratie. Dankzij de PIN integratie krijgt u de mogelijkeheid om pin betalingen te verwerken via ons kassasysteem. U voert de bestelling in op het kassasysteem. Vervolgens kan u kiezen voor de optie om het te betalen bedrag te versturen naar het pinapparaat. Hierdoor wordt een handeling overgeslagen en kunnen er ook minder fouten gebeuren! Wilt u meer weten over pinautomaten en het kopen of leasen hiervan? Bezoek onze partner www.esmepay.nl voor meer informatie!

Weegschaal en barcode integraties

Ons kassasysteem beschikt ook over weegschaal en barcode integratie. Dankzij deze kassa integratie kan u een weegschaal en barcodescanner koppelen aan uw kassasysteem. Voor bijvoorbeeld een supermarkt is een barcodescanner natuurlijk essentieel. Voor vele ondernemingen is een weegschaal ook belangrijk. Natuurlijk kan deze ook geintegreerd worden binnen ons kassasysteem. Ook bieden wij de optie voor een barcodescanner en weegschaal in 1! Deze barcodescanner en weegschaal in 1 is super handig voor supermarkten.

Website en thuisbezorgd kassa integraties

Logo thuisbezorgd

Ook bieden wij website integraties! De website integratie wordt vaak aangevraagd door horeca-ondernemers. Dankzij onze website integratie kan u bestellingen ontvangen via uw eigen website. Als u zelf nog geen website heeft maakt dit niet uit. Deze website kunnen wij ook voor u bouwen. Wij bieden u ook de mogelijkheid om bestellingen te ontvangen via thuisbezorgd. Dit allemaal zodat u makkelijker en meer bestellingen kan ontvangen.  Alle bestellingen die u ontvangt via uw website of thuisbezorgd komen allemaal binnen op uw kassasysteem. U heeft dus niet een appart systeem nodig om deze bestellingen te ontvangen.

Wilt u meer weten over het kopen van een kassa? Kijk dan naar de vorige blog! Voor andere vragen kan u altijd contact met ons opnemen!