Horeca kassasysteem

In deze blog leest u meer over onze Horeca kassystemen! In de blog zal ik over de volgende onderwerpen praten: Website en thuisbezorgd integratie, plattengrond integratie, de afhaal/bezorg module en nog meer! Heeft u deze blog gelezen en wilt u meer weten over Horeca kassaystemen neem dan een kijkje op de site van onze partner!

Logo thuisbezorgd

 

Website en Thuisbezorgd integratie binnen uw horeca kassasysteem

Dankzij onze slimme integraties kunnen er bestellingen binnenkomen via uw eigen website en thuisbezorgd.nl! Deze integraties zorgen ervoor dat klanten gemakkelijk bestellingen kunnen plaatsen. Omdat u beter vindtbaar bent via uw eigen website of Thuisbezorgd kan u meer bestellingen ontvangen! Alle bestellingen die binnenkomen via deze integraties komen automatisch terecht binnen onze kassasystemen. Het blijft dus overzichtig en hiervoor heeft u dus niet een appart systeem nodig.

Plattengrond integratie

De plattengrond integratie is misschien wel de meest handige integratie voor uw horeca kassasysteem. Aan de hand van deze integratie maken wij een plattengrond van uw horeca onderneming. Via deze plattengrond kan u een tafel aanklikken en hier een bestelling bij plaatsen. Hierdoor kan u een goed overzicht houden van de bestellingen per tafel en gemakkelijk een bestelling aanpassen!

Afhaal en Bezorg module

Met de afhaal en bezorg module krijgt u een overzicht van alle bestellingen. Zo krijgt u in een mooi overzicht de bestellingen te zien die afgehaald of bezorgd worden. Als u bestellingen aanneemt voor afhaal of bezorgen is deze module dus een must! Op het scherm van de afhaal ziet u welke bestellingen al afgehaald zijn en welke bestellingen nog afgehaald moeten worden. Hetzelfde geldt voor het bezorg scherm. Bij dit scherm ziet u alleen ook informatie over de bezorging zelf. Bij een bezorging kan u ook een bezorger koppelen aan de bestelling.

 

Boss appboss-app

Als u de boss app gebruikt krijgt u vanaf uw telefoon een gemakkelijk overzicht van hoe het gaat bij uw bedrijf. Zo kan u bijvoorbeeld de omzet bekijken of statistieken van producten die verkocht zijn. Daarnaast kan u ook bijhouden hoeveel geld er in de kassa zit en welke medewerker het meest heeft verkocht!

Ik hoop u zo voldoende geinformeert te hebben over ons horeca kassaysteem. Wilt u contact opnemen stuur dan een berichtje of vul ons contactformulier in!