Supermarkt kassasysteem

In deze blog vertel ik u meer over ons supermarkt kassasysteem. Onze kassasystemen beschikken over veel handige functies. Ik zal een paar van deze functies behandelen in deze blog. Ik zal het hebben over: Weegschaal en Barcode integratie, Personeel management en Voorraad beheer. Heeft u deze blog gelezen en wilt u meer weten over Supermarkt kassaystemen neem dan een kijkje op de site van onze partner!

weegschaal-integratie

Weegschaal en Barcode integratie

Dankzij de weegschaal en barcode integratie kunnen de caissières gemakkelijk alle producten aanslaan en zo de klant snel helpen. De weegschaal en barcode integratie zijn twee losse integraties. Dus als u alleen een barcode scanner wilt bij uw kassasysteem is dit natuurlijk mogelijk! Dit geldt natuurlijk ook voor de weegschaal integratie. Uit ervaring blijkt dat een combinatie van deze twee integraties het beste werkt voor supermarkten. Bij de barcode integratie is het zo simpel als de producten invoeren in het kassasysteem. Als het product vervolgens scant wordt het product herkend en toegevoegd aan de bon. Als u bijvoorbeeld appels verkoopt met een kilo prijs is de weegschaal een must! De caissière legt deze op de weegschaal en selecteert appels. Het gewicht en dus de prijs worden vervolgens aan de bon toegevoegd.

 

Personeel management

Ons supermarkt kassasysteem beschikt ook over personeel management. Elke medewerker logt in met een eigen code. Aan de hand van deze code kan u zien hoeveel uw cassière verkocht heeft, hoeveel geld er in de kassa zit en nog veel meer. Dit geeft u een goed overzicht hoe productief uw medewerkers zijn.

 

Voorraad beheer binnen uw supermarkt kassasysteem

Dankzij ons voorraad beheer krijgt u een goed overzicht van uw voorraad. Als supermarkt zijnde is dit natuurlijk cruciaal. Ook het gebruik van het voorraad beheer is heel eenvoudig. Als u een nieuwe levering binnen heeft gekregen kan u dit gemakkelijk invoeren. Als u de barcode scant binnen het voorraad beheer en u geeft een aantal mee dan wordt dit aangepast in het voorraad beheer. Ook krijgt u een duidelijk overzicht met de huidige voorraad, welke producten (bijna) op zijn. En welke producten nog voldoende op voorraad zijn!

Ik hoop dat ik u zo voldoende heb geïnformeerd over onze supermarkt kassasystemen! Wilt u contact opnemen? Stuur ons dan gerust een berichtje of vul ons contactformulier in!