In deze blog gaan wij u meer uitleggen over onze klantenkaart voor in de supermarkt. Deze klantenkaarten kunnen natuurlijk ook gebruikt worden in andere winkels.

Terugkomende klanten

Het grootste voordeel van een klantenkaart is dat je weet dat de klant terugkomt. Als een eigenaar van een winkel of supermarkt is dit natuurlijk erg belangrijk. Je wilt dat klanten meerdere malen terugkomen voor jouw producten. Zo kan de klant bijvoorbeeld een tegoed opsparen. De klant krijgt dan elke keer als hij langs komt een aantal punten bij een bedrag.

Supermarkt acties

Ook zie je vaak dat supermarkten acties houden. Neem als voorbeeld de albert heijn. Deze winkel geeft je korting op bepaalde producten als je hun klantenpas hebt, oftewel de bonuskaart. Dit zou u ook kunnen doen voor uw klanten. Daarnaast is het ook belangrijk om altijd te zorgen dat er een aanbieding of korting is. Aan de hand van deze aanbiedingen zorgt u dat u producten aanlevert voor een scherpe prijs. Deze scherpe prijs zorgt ervoor dat uw klanten terug blijven komen.

 

Wilt u meer informatie over onze kassasystemen ontwikkelt voor supermarkten en andere retail ondernemingen. Klik dan hier! Wilt u contact met ons nemen? Dit kan natuurlijk ook altijd!