In deze blog vertel ik u alles wat u weten moet over de barcode en weegschaal integratie bedoelt voor uw Supermarkt kassasysteem.

Een ingebouwde barcode scanner zien wij steeds vaker terugkomen. Maar een stuk fruit krijgt op basis van het gewicht een prijs. Het is dus lastig om een stuk fruit via de kassa een prijs te geven. Met ons Kassasysteem is dit geen probleem.
Met onze barcode en weegschaal integratie voor uw supermarkt kassasysteem is dit zo opgelost. Wij zetten voor u alle producten met de juiste prijs in het systeem. Vervolgens stellen wij een kiloprijs vast voor bijvoorbeeld bananen. Zodra u de producten gaat scannen weegt u de bananen en klikt u op het systeem bananen in. Ons systeem berekend dan wat de prijs voor de bananen moet worden.
Vervolgens komt op de bon de kilo prijs te staan en het gewogen gewicht + de berekende prijs. Met 1 druk op de knop wordt de betaling naar de pinautomaat gestuurd. Kijk hier om te zien hoe onze pin integratie werkt

Heeft u hier een vraag over of wilt u weten wat nog meer mogelijk is met ons supermarkt kassasysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice op! Zij staan 24/7 voor u klaar!