In de blog van vandaag leg ik u uit wat de verschillende modules betekenen voor uw kassasysteem. Natuurlijk kunt u er zelf voor kiezen of u een module wilt gebruiken of niet. Al onze kassasystemen zijn uit te breiden met onze modules

Apart betalen

We zien vaak dat tegenwoordig iedereen voor zichzelf afrekent, oftewel de rekening splitsen. Bij de meeste kassasystemen zorgt dit voor een lastige situatie. Onze kassasystemen hebben een module waarmee u dit kan doen met één druk op de knop! Zo kunt u gemakkelijk met uw klanten afrekenen, ook als dit gesplitst moet.

Intuïtieve Software

Onze kassasoftware is intuïtief, dit betekend dat u zonder na te denken ons kassasysteem kan bedienen. Op deze manier kan u sneller uw klanten helpen in de winkel of restaurant. Hierdoor bespaart u tijd en ook geld.

Sales

Dankzij de sales kassasysteem module is het mogelijk om in te zien wat de handelingen zijn geweest van uw medewerkers. Als er achteraf toch iets is mis gegaan met een betaling of bestelling kunt u terug vinden waar het precies is misgegaan!

Klantenscherm

Al onze systemen beschikken over een klantenscherm. Op dit scherm kan de klant zien wat er gebeurt. De klant kan zien hoeveel keer een bepaald product in gevoerd is en kan zien wat het kost.

Weegschaal integratie

Maakt uw onderneming gebruik van een weegschaal? Deze kan gekoppeld worden met uw kassasysteem! Hierdoor kan u tijdens het scannen van uw producten ook uw producten wegen. Als u een product heeft gewogen berekend het kassasysteem de prijs op basis van de kilo prijs. Dit is allemaal ook terug te zien op de bon en het klantenscherm.

Plattegrond integratie

Dankzij de plattegrond integratie krijgt u meer inzicht in uw onderneming! Wij maken een plattegrond van uw onderneming en importeren deze vervolgens in uw kassasysteem. Aan de hand van deze module kunt u onder andere zien hoelang uw gasten aan een tafel zitten maar ook de bestelgeschiedenis van deze tafel. En dit allemaal in uw kassasysteem dankzij deze module!

Klantenservice

Onze klantenservice is 24/7 beschikbaar voor al uw vragen of problemen. Dit geld ook als u nog geen kassasysteem bij ons afgenomen heeft.
Bij geval van een storing kunnen wij ook langskomen om dit op te lossen.

Back-up cloud

Dankzij deze kassasysteem module bieden wij u de mogelijkheid om al uw data te exporteren naar uw persoonlijke cloud. Hierdoor heeft u altijd een veilig back-up staan van alle gegevens van uw kassasysteem. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken over het verliezen van gegevens.

Pin integratie

Vult u zelf nog de betalingen in op uw pinautomaat? Met ons kassasysteem is dit niet meer nodig, wij koppelen uw pinautomaat aan de kassa. Zo hoeft u maar op één knop te klikken om de betalingen door te sturen naar de pinautomaat.

Bestelbon

Eén bestelbon naar de kassa en één bestelbon naar de bar? Met de module is dit mogelijk.
Er word bijvoorbeeld deze bestelling gedaan; ‘2x cola, 2x munt-thee, 3x tosti, 1x patat’. Dan zullen er twee bonnen geprint worden. Eén bon bij de bar met ‘2x cola, 2x munt-thee’ en één bon bij de keuken met; ‘3x tosti, 1x patat’.
Wel natuurlijk met de tafel nummer er bij

Barcode integratie

Maakt uw onderneming gebruik van producten met een barcode?
Met onze barcode integratie kunt u uw producten scannen. Ons systeem weet om welk product het gaat en geeft dit weer op het scherm.

Wilt u meer weten weten over onze kassasysteem modules? Of weet u niet zeker of een module geschikt is voor uw onderneming? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers willen u met met veel plezier verder helpen.