Steeds meer mensen vragen om creditcardbetalingen. Maar waarom precies? In deze blog leg ik u alles uit waarom mensen vragen om creditcardbetalingen en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Wat is een creditcard precies?

Een creditcard is een betaalmiddel wat anders is dan een betaalpas. Want in plaats van een vast bedrag per transactie betaalt u een percentage van het transactiebedrag als transactie kosten. Via ons is het percentage 1,95. Ook is het zo dat degene van wie de creditcard is op een afgesproken datum zijn/haar krediet terugbetaald aan de bank.

Omdat je op het moment van betalen geen geld op je rekening hoef te hebben is de creditcard erg populair. Naast het kunnen betalen zonder geld op je rekening, worden alle aankopen standaard 180 dagen verzekerd.

Zo Is het voor de klant een fijn gevoel dat zijn/haar aankoop direct verzekerd is. Internationale klanten nemen vaak een creditcard wanneer zij op reis gaan. Dit komt omdat een betaalpas niet altijd overal geaccepteerd wordt. Terwijl je met een creditcard bijna overal kan betalen.

Klanten die uit een ander land, die hier op vakantie komen, hebben vaak een creditcard bij zich. Wereldwijd is het namelijk een geaccepteerd betaalmiddel. Op vakantie boodschappen doen, ergens eten of juist een aankoop doen als herinnering. Overal pakken zij de Creditcard der bij. Ook wanneer zij in uw onderneming willen afrekenen.

 

Bent u toe aan een kassasysteem met een pinautomaat die creditcardbetalingen accepteert? Dan bent u bij het juiste adres. Wij leveren binnen 5 werkdagen een compleet systeem. De kassa met touchscreen, pinautomaat, kassalade & bon printer.

Zolang alle documenten op tijd en juist zijn ingevuld.

 

Voor meer informatie over onze systemen en wat wij voor u kunnen betekenen. Kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. Zij willen u graag verder helpen.