Leasen bij Eqpos

Om een antwoord te geven op de bovenstaande vraag is het allereerst belangrijk om te weten wat een kassasysteem leasen bij Eqpos precies inhoudt. Met het leasen bieden wij ondernemers de mogelijkheid aan om een compleet kassasysteem af te nemen tegen een gespreide betaling van 60 maanden. Nadat de volledige betaling is voldaan, worden alle producten volledig eigendom van u als ondernemer.

Bespaar hoge kosten

Veel aanbieders vragen tegenwoordig duizenden euro’s voor hun kassasystemen. Als (beginnende) ondernemer zit u vaak helemaal niet te wachten op die directe hoge kosten. Dan is het wel zo fijn dat u ons high-end kassasysteem op een rustig tempo kan kopen op afbetaling. Op deze manier kunt u de kosten die u aan het begin bespaart, investeren in andere belangrijke aspecten van uw onderneming.

Minder betalingstermijnen

Nu vraagt u zich waarschijnlijk af: Is het mogelijk om een korter contract af te sluiten dan die 60 maanden? Het antwoord daarop is tweeledig. U kunt ervoor kiezen om maandelijks meer af te lossen, waardoor u uiteindelijk minder betalingstermijnen overhoudt. Mocht u met welke reden dan ook uw onderneming willen stopzetten, bieden wij de mogelijkheid aan om het contract over te zetten op naam van de nieuwe eigenaar of eventueel een andere firma.

Heeft u interesse of wilt u er meer over weten? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!