Het jaar nadert zijn einde. 2022 Was een jaar om moeilijk te vergeten; een jaar met veel ups en downs. In deze eindejaar blog worden de belangrijkste gebeurtenissen van het jaar kort in beeld gebracht.

Hoewel het een jaar moest zijn dat in het teken stond van heropening en wederopbouw, waarin alle coronamaatregelen langzamerhand werden versoepeld, werd het een jaar waarin de oorlog tussen Rusland en Oekraïne begon, de energiekosten in ons land daardoor enorm stegen, boerenprotesten ontstonden tegen het stikstofbeleid en een omstreden WK voetbal die de aandacht opeiste.

Het was een jaar waarin wij als Nederlanders onze stem lieten horen. Maar tegelijkertijd ook soms tegen een fictieve muur zijn aangelopen. Desondanks zijn wij met zijn allen blijven ondernemen en hebben wij de moed niet opgegeven, hoe moeilijk het soms ook is geweest.

Van deze gelegenheid willen wij dan ook graag gebruikmaken om al onze partners, leveranciers en klanten te bedanken voor al jullie vertrouwen en mooie samenwerkingen. Wij zullen onszelf blijven ontwikkelen en hopen dat jullie die reis met ons samen blijven voortzetten.

Wij wensen jullie allen een gezond, gelukkig en succesvol nieuwjaar! Mogen al jullie wensen uitkomen 🎆

Eqpos-Nieuwjaar-2023