Eqpos kassa in de detailhandel

Ben jij op zoek naar een geschikt kassasysteem voor een kledingwinkel, bakkerij, bloemist, telefoonwinkel of een andere onderneming in de detailhandel? Eqpos biedt dé universele oplossing in kassasystemen. Nu zal je vast denken: ‘’Wat kunnen jullie voor mij betekenen?’’ Het antwoord op die vraag lees je verder in deze blog.

Uitgelichte modules voor de detailhandel

De kassasystemen van Eqpos bieden uitgebreide mogelijkheden in de software. In feite zijn het universele kassa’s die voor elk type onderneming in de detailhandel kunnen worden ingezet. Deze bevatten een mogelijkheid tot pin integratie. Hierin wordt de kassa gekoppeld aan de door ons geleverde Yomani pinautomaat. Zo voorkom jij niet alleen fouten met de pinbetalingen, maar kan je ook nog eens snel en zorgeloos jouw klanten van dienst zijn. Dit is slechts één van de vele voordelen. Hieronder worden de belangrijkste modules uitgelicht die wellicht van pas kunnen komen voor jouw onderneming.

Productfoto’s en  -kleuren

Binnen onze software valt er veel te veranderen aan het ‘’cosmetische’’ gedeelte. Zo zijn er tientallen opties te bedenken om aanpassingen te doen op het verkoopscherm en klantenscherm van jouw kassa. Hierin kan je denken aan gekleurde productgroepen en mooie foto’s van je producten. Dit maakt iedere verkoop toch net wat vrolijker.

Detailhandel verkoopscherm

Bestelling- en reparatiebonnen

Een ander pluspunt is de mogelijkheid tot het creëren van bestelling- en reparatiebonnen. Zo kan jij als ondernemer jouw klanten op een persoonlijke manier helpen door hun aankoop op naam te zetten en deze geordend in het kassasysteem te hebben.

Klantenkaarten

Iets wat niet veel ondernemers implementeren in hun bedrijfsvoering zijn klantenkaarten. Hiermee kan jij je voordeel behalen. Beloon je klanten door ze voor kortingen of punten te laten sparen. Zo zorg jij er voor dat mensen terugkeren naar jouw winkel en creëer jij een loyale klantenkring. Hiermee

Schapetiketten

De software van Eqpos ondersteunt de functie tot het printen van barcodes en schapetiketten. Zo kan jij jouw artikelen door middel van een barcodescanner scannen en direct afrekenen met de klant.

Overzichtelijk voorraadbeheer

De laatste module die wij in deze blog willen uitlichten is het voorraadbeheer in onze kassasystemen. Deze module biedt jou het gemak om precies te zien hoeveel voorraad er nog beschikbaar is per artikel. Ook kan jij een notificatie instellen wanneer artikelen een bepaald minimum bereiken. Zo weet je altijd wanneer er bijbesteld dient te worden.

Wist je dat?

Een kassasysteem van Eqpos dient niet alleen als kassa, maar is tegelijkertijd ook een administratieve tool voor jouw onderneming. Zo kan jij de maandelijkse Z-rapporten direct vanuit het systeem doorsturen naar de boekhouder. Hierop staan alle verkoopcijfers, inclusief hoog/laag btw en type betalingen, overzichtelijk op een rijtje.

Wil jij meer weten over een kassasysteem voor in de detailhandel? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!