supermarkt_kassasysteem

Kassasysteem Horeca Kopen: Een Complete Gids

Waar moet u beginnen?

Het kopen van het juiste kassasysteem voor uw horeca onderneming is zeer belangrijk voor een soepele bedrijfsvoering. Met de juiste functionaliteiten en gebruiksvriendelijkheid kan een kassasysteem niet alleen helpen bij het afrekenen van bestellingen. Ook helpt het bij het beheren van voorraden, het bijhouden van tafelreserveringen en het genereren van rapporten voor beter inzicht in de prestaties van uw bedrijf. In deze gids bespreken we alles wat u moet weten voordat u een kassasysteem voor de horeca aanschaft.

Belang van een Kassasysteem in de Horeca

Een kassasysteem is het kloppende hart van elke horecaonderneming. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om bestellingen nauwkeurig af te rekenen, maar ook om verschillende aspecten van uw bedrijf te beheren. Voorbeelden hiervan zijn: voorraadbeheer, personeelsplanning en financiële rapportage. Met een geavanceerd kassasysteem kunt u efficiënter werken, fouten verminderen en de algehele klantervaring verbeteren.

 

Soorten Kassasystemen in de Horeca

Er zijn verschillende soorten en maten kassasystemen beschikbaar voor in de horeca. Wij onderscheiden daarin de volgende 3 soorten.

1.     Traditionele Kassasystemen

Traditionele Kassasystemen, ook wel bekend als tikkassa’s, zijn standalone systemen die alleen basisfuncties aanbieden. Hiermee kan er worden afgerekend en bonnen worden uitgedraaid. Echter zijn de mogelijkheden in bijvoorbeeld voorraadbeheer beperkt.

2.     All-in One POS Systemen

POS Systemen zijn touchscreen kassasystemen die een combinatie van hardware en software aanbieden. Hierin zitten uitgebreide functies zoals: voorraadbeheer, rapportages en personeelsmanagement. In tegenstelling tot Traditionele Kassasystemen zijn POS Systemen flexibel en makkelijk uit te breiden met randapparatuur zoals handhelds.

3.     POS Tablets

POS Tablets gebruiken tablets als interface en nemen daardoor wat minder ruimte in beslag dan andere kassasystemen. De functies zijn tot op zekere hoogte vergelijkbaar met POS Systemen, behalve dat het niet altijd compatibel is met alle soorten randapparatuur.

Belangrijke functies in een Horeca Kassasysteem

Door de vele aanbieders van kassasystemen is het tegenwoordig belangrijk dat u als ondernemer weet welke voordelen een modern POS Kassasysteem u kan bieden. Daarin onderscheidt Eqpos zich. De kassasystemen van Eqpos zijn All-in One POS Systemen die iedere horecaondernemer bijstaat in het opstarten en uitvoeren van een succesvolle bedrijfsvoering. De belangrijkste functies die daarin bijdragen zijn:

  • Live geïntegreerde tafelplattegrond

  • Inzicht in verkoopstatistieken

  • Automatische rapportages

  • Uitgebreide personeelsmanagement

  • Compatibiliteit met Thuisbezorgd

  • Uit te breiden met randapparatuur zoals handhelds

Waarin maakt Eqpos het verschil?

Voor referenties van andere klanten verwijzen wij u graag door naar onze reviews.

Kassasysteem Horeca kopen FAQ

Hoe zet ik mijn menukaart/plattegrond in het kassasysteem?

Dit doen wij voor u als onderdeel van onze service.

Leveren jullie ook mobiele pinautomaten?

Ja. Echter werken deze, in tegenstelling tot onze vaste pinautomaten, niet kassagekoppeld.

Is er een koppeling met Thuisbezorgd beschikbaar?

Door middel van T-Connect kunt u Thuisbezorgd op de achtergrond draaien.

Kan ik orderbonnen in mijn keuken ontvangen?

Als u een keukenprinter aanschaft, kunnen bestellingen gesplitst worden naar de bar en naar de keuken.

Zijn jullie goed bereikbaar?

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor storingen.