Kassasysteem leasen voor uw onderneming.

Bent u een ondernemer en zoekt u een kassasysteem dat kwalitatief en ook nog eens voordelig is? Bij Eqpos is het mogelijk om een complete kassasysteem set te leasen.

Wij begrijpen dat de kosten van een kassasysteem vaak hoog op kunnen lopen. Als ondernemer zit u natuurlijk niet te wachten op die hoge kosten. Wellicht is daarom leasen de perfecte optie voor u.

Door te kiezen voor leasen kunt u de betaling van uw kassasysteem spreiden over een periode van 60 maanden. In dit pakket valt zowel de hardware, van kassasysteem tot kassagekoppelde pinautomaat en software met talloze functies.

Wat zijn de vereisten?

Een kassasysteem leasen van Eqpos is voor iedereen toegankelijk. Of u nou een beginnende ondernemer bent, een nieuw filiaal gaat openen of wanneer u uw huidige kassasysteem wilt vervangen.

Ons enige criterium is dat uw onderneming minimaal 3 maanden geregistreerd staat in de Kamer van Koophandel. Daarnaast is een gezonde dosis ondernemersspirit altijd een plus.

De voordelen van leasen op een rij.

  • Geen directe hoge kosten als (startende) ondernemer
  • U betaalt een vast maandbedrag voor een compleet pakket
  • Mogelijkheid om het kassassysteem sneller af te betalen
  • Contract eventueel overdraagbaar bij overname/stoppen

Leasen van een kassasysteem is voor elk bedrijf mogelijk!

De kans is groot dat u al overtuigd bent van het feit dat u een goede kassa nodig heeft en daarom op onze website beland bent. Niet alle bedrijven zijn in staat om te investeren in een high-end kassasysteem met alle koppelingen, hardware en software. Als grootste aanbieder van kassa’s in Nederland bieden we daarom een handige oplossing aan: een kassasysteem leasen.

U kunt vanaf de eerste dag gebruikmaken van een kwalitatieve kassa, inclusief alles wat u ook zou krijgen wanneer u voor kopen kiest. Het grote verschil is dat de kosten voor de kassa over meerdere maanden gespreid (kunnen) worden. U hoeft de investering dus niet ineens op te brengen; door de kosten over een aantal maanden te spreiden, verdient u de kassa gewoon terug terwijl u deze gebruikt.

Is een kassasysteem leasen een optie die mogelijk bij uw bedrijf past? Neem dan vandaag eens contact met ons op zodat we samen kunnen kijken welke van de pakketten het beste bij uw bedrijf past. Op die manier kunt u binnen de kortste keren een topkassa binnen uw bedrijf gebruiken én de kosten spreiden!

TARIEVEN