Wilt u een kassasysteem leasen maar u weet niet precies hoe dat werkt? In deze blog vertel ik u meer over het leasen van een compleet kassasysteem.

Het leasen en huren van kassasystemen wordt steeds populairder. Vooral door de Covid-19 pandemie hebben bedrijven het niet meer zo makkelijk terwijl zij wel een goed systeem nodig hebben. Hierom heeft Eqpos ervoor gekozen om de kassasystemen te leasen naast het verkopen.

Door te leasen bent u maandelijks een vast bedrag kwijt voor het systeem. Zo weet u precies wat u elke maand moet betalen. Zolang de leaseperiode duurt natuurlijk. Gebeurt er iets tijdens de leaseperiode met het kassasysteem? Geen probleem! Onze medewerkers komen dit zo snel mogelijk gratis oplossen. Zo komt u niet voor extra kosten te staan!
Natuurlijk is het systeem aan het einde van de lease duur van u!

Eqpos heeft verschillende kassasystemen op maat gemaakt voor verschillende branches. Zo heeft elke branche specifieke kassasysteem verschillende opties. Op deze manier kunt u altijd het beste kassasysteem leasen voor een goedkope prijs!

Wilt u meer weten over onze kassasystemen? Of heeft u een andere vraag met betrekking tot onze systemen neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan dag en nacht klaar om uw vragen te beantwoorden!