Supermarkt Kassasysteem

Het runnen van een supermarkt is een hele klus. U moet zorgen voor een goede winkelervaring, snelle klantenservice en nauwkeurig voorraadbeheer. Het supermarkt kassasysteem van Eqpos kan daarbij helpen.

Ons systeem is speciaal ontwikkeld om supermarkten en levensmiddelenwinkels te ondersteunen tijdens het verkoopproces. Met ons systeem kunt u niet alleen de dagelijkse operaties stroomlijnen, maar ook de algehele efficiëntie en klanttevredenheid verbeteren.

Vraag aan
Meer informatie

Functies –  Kassasysteem voor Supermarkten

supermarkt_kassasysteem

Eqpos supermarkt kassasysteem biedt veel meer dan alleen de basis. Het beschikt over handige functies zoals pinautomaatkoppeling, integratie met weegschalen, barcode scanning, klantenkaarten, voorraad- en personeelsbeheer. Deze functies zijn allemaal ontworpen om de winkelervaring te optimaliseren en uw dagelijkse processen te vereenvoudigen.

PIN Integratie

PIN-betalingen zijn onmisbaar in supermarkten. Ons supermarkt kassasysteem integreert perfect met onze pinautomaten, waardoor u sneller en foutloos kunt afrekenen. Het systeem werkt met apparaten zoals de Sepay Nexgo T2 en de Worldline Yomani ML. Zo kunnen uw klanten altijd veilig en snel betalen.

Pin Integratie

Weegschaal Integratie

Weegschaal Integratie

Met het kassasysteem van Eqpos kunt u verschillende weegschalen koppelen. Zo wordt het gewicht van producten automatisch ingevoerd. Dit zorgt voor snelle, precieze transacties en kortere wachttijden voor uw klanten. Ook worden voorraadniveaus direct bijgewerkt na een verkoop, zodat u altijd weet wat u op voorraad heeft. Deze integratie minimaliseert fouten en verhoogt de nauwkeurigheid van uw voorraadbeheer.

Barcode Scanner

Met de barcode scanners van ons supermarkt kassasysteem kunt u producten snel en precies scannen. Dit bespaart tijd en zorgt voor nauwkeurige prijsberekeningen. Ook kunt u gemakkelijk nieuwe producten invoeren en uw voorraad bijhouden, wat zorgt voor kortere wachttijden aan de kassa. Een betrouwbare barcode scanner voorkomt fouten en verhoogt de efficiëntie van uw kassa’s (supermarkt) operaties.

Barcode Scanner

Kassasysteem supermarkt

Voorraadbeheer

Een goed voorraadbeheer is cruciaal voor het succes van uw supermarkt. Ons supermarkt kassasysteem houdt de voorraad bij door leveringen te scannen of in te voeren en werkt de voorraad automatisch bij na elke verkoop. Dit voorkomt over- of onderbevoorrading en helpt u betere inkoopbeslissingen te nemen.

Met gedetailleerde rapporten over voorraadniveaus en verkooptrends kunt u snel inspelen op veranderingen in de vraag. Het systeem biedt ook de mogelijkheid om minimum- en maximumvoorraadniveaus in te stellen, zodat u nooit zonder essentiële producten komt te zitten.

Personeelsbeheer

Ook kunt u eenvoudig uw personeel beheren. Het systeem heeft een in- en uitkloksysteem en daarmee kunt u gewerkte uren makkelijk exporteren naar Excel. Dit bespaart tijd bij de loonadministratie en zorgt voor meer transparantie en verantwoordelijkheid binnen uw team. Efficiënt personeelsbeheer draagt bij aan een betere planning en optimalisatie van uw arbeidskrachten.

Supermarkt kassa

Klantenkaarten

Ons kassasysteem maakt het eenvoudig om kortingen en promoties te beheren. Dit helpt bij het belonen van trouwe klanten en het stimuleren van herhalingsaankopen. U kunt klantenkaarten beheren en inzicht krijgen in het gebruik ervan. Dit helpt bij het opzetten van gerichte marketingcampagnes. Loyaliteitsprogramma’s kunnen een aanzienlijke impact hebben op de omzet en klantloyaliteit van uw winkel.

Gebruiksvriendelijke Interface

Eqpos supermarkt kassasysteem biedt veel meer dan alleen de basis. Het beschikt over handige functies zoals pinautomaatkoppeling, integratie met weegschalen, barcode scanning, klantenkaarten, voorraad- en personeelsbeheer. Deze functies zijn allemaal ontworpen om de winkelervaring te optimaliseren en uw dagelijkse processen te vereenvoudigen.

Contact en Support

Ondersteuning en Klantenservice

We begrijpen dat het implementeren van een nieuwe supermarkt kassa een grote stap kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en klantenservice aan om u door het proces te begeleiden. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen.

Met onze ondersteuning kunt u er zeker van zijn dat u het maximale uit ons supermarkt kassasysteem haalt en dat uw supermarkt altijd soepel blijft draaien. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Vraag een Demo aan

Bent u geïnteresseerd in ons supermarkt kassasysteem en wilt u zien hoe het in de praktijk werkt? Dan nodigen wij u graag uit voor een live demo in onze showroom. Onze demo’s zijn ontworpen om u een volledig overzicht te geven van alle functies en hoe ze uw supermarkt kunnen verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en een demo in te plannen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw supermarkt of levensmiddelenwinkel naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde vragen

Ook dat kan. Zo kunt u door middel van gebruikersprofielen zelf instellen welke rechten u aan welk personeelslid wilt toekennen.

Uiteraard. Het is mogelijk om vanuit een hoofdkassa, meerdere kassasystemen te koppelen binnen uw supermarkt.

Ja, u kunt uw verkoopscherm naar smaak inrichten met foto’s en kleuren.

U kunt ongelimiteerd producten en productcategorieën toevoegen.

Ja, onze kassasystemen accepteren debitcard, creditcard en contante betalingen. Daarnaast is er ook een couponfunctie mogelijk.

Restaurant Kassasysteem

restaurant_kassasysteem
Restaurant

Supermarkt Kassasysteem

supermarkt_kassasysteem
Supermarkt

Bakkerij Kassasysteem

pos_kassasysteem
Bakkerij

Beautysalon Kassasysteem

kapper_kassasysteem
Beauty

Liever teruggebeld worden?

    CONTACT

    Distributieweg 18, 2645 EJ Delfgauw.

    Telefoon: 085 007 1 077

    Web: Eqpos Kassasystemen