Kassa met Pinautomaat van Eqpos

Bij Eqpos bieden wij geavanceerde kassasystemen in combinatie met pinautomaten aan. Onze oplossingen zijn speciaal ontworpen om de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen door transacties naadloos te verwerken. Door het gebruik van onze kassa met pinautomaat hoeft u zich geen zorgen te maken over fouten in het invoeren van bedragen, omdat alles automatisch wordt gesynchroniseerd tussen de kassa en de pinautomaat.

kassa en pinautomaat kopen

Eqpos branches

Diverse Branches

Onze kassa’s zijn ideaal voor verschillende branches, waaronder: detailhandel, horeca, supermarkten, beauty en dienstverlening. Of u nu een kleine boetiek heeft, een druk restaurant runt, of een grote supermarkt beheert, Eqpos biedt de perfecte oplossing voor uw kassasysteem met pinautomaat. We begrijpen dat elke branche unieke eisen heeft en juist daarom bieden we maatwerkoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Voordelen van onze Kassa met Pinautomaat

Veelzijdigheid

Een groot voordeel van onze kassasystemen is de veelzijdigheid. Onze kassa’s met pinautomaat zijn geschikt voor verschillende betaalmethoden, waardoor uw klanten op de manier kunnen betalen die hen het beste uitkomt. Bovendien zorgt de integratie ervoor dat uw dagelijkse afsluiting en administratie veel eenvoudiger en sneller verloopt.

Directe Service

Een ander belangrijk voordeel is de directe service bij storingen. Bij Eqpos begrijpen we dat elke minuut telt als uw kassasysteem niet werkt. Daarom bieden we snelle en efficiënte ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw kassa en pinautomaat altijd operationeel zijn. Ons toegewijde supportteam staat klaar om eventuele problemen onmiddellijk op te lossen.

Kostenbesparing

Het afnemen van een compleet pakket is voordeliger dan het afzonderlijk aanschaffen van een losse kassa en pinautomaat. Door te kiezen voor een geïntegreerde oplossing van Eqpos, profiteert u van kostenbesparingen en de voordelen van een naadloos werkend systeem. Onze pakketten zijn ontworpen om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

pinautomaat leasen

Pinautomaat Leasen

Naast de optie om een pinautomaat met kassa te kopen, bieden wij ook de optie tot leasen aan. Dit is ideaal voor ondernemers die de kosten over een langere periode willen spreiden. Door een kassasysteem te leasen, kunt u direct profiteren van de nieuwste technologie zonder een grote investering vooraf te hoeven doen. Onze leaseopties zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Professionele Installatie en Ondersteuning

De installatie van uw systeem wordt verzorgd door ons professionele team, dat ervoor zorgt dat alles naar behoren werkt vanaf dag één. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en training aan om ervoor te zorgen dat uw personeel vertrouwd raakt met uw nieuwe kassa met pinautomaat. Daarnaast zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor storingen.

Lees meer over Pin Koppeling

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de functie pin koppeling? Bezoek dan onze Pin Koppeling pagina. Hier vindt u alles wat u moet weten over de voordelen van een geïntegreerde pinautomaat in uw kassasysteem en hoe u deze het beste kunt implementeren binnen uw onderneming.