Kassasysteem Customizen: Creëer uw Eqpos Kassasysteem Op Maat

Bij Eqpos begrijpen wij dat iedere ondernemer uniek is. Daarom bieden we niet alleen standaard kassasysteem sets aan, maar ook de mogelijkheid om uw kassasysteem te customizen. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreider systeem of juist een eenvoudiger variant, wij staan voor u klaar.

Standaard Kassasysteem Sets

Eqpos heeft 3 standaard kassasysteem sets in het assortiment: de algemene set, de horeca set en de supermarkt set. Voor grotere supermarkten hebben we zelfs een uitgebreide supermarkt set. Deze sets zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van bijna elk type onderneming te voldoen. Maar wat als u specifieke wensen heeft?

Extra Toevoegingen voor uw Kassasysteem

Onze kassasystemen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Denk bijvoorbeeld aan barcodescanners voor de detailhandel. Deze worden naadloos geïntegreerd in uw kassa, waardoor gescande artikelen direct zichtbaar zijn op uw verkoopscherm. Voor de horeca bieden we keukenschermen aan, zodat uw keukenpersoneel efficiënter kan werken zonder bonnen. En voor supermarkten hebben we een voorraadscanner die u helpt prijzen snel en eenvoudig aan te passen. Dit zijn slechts enkele van de vele extra hardware- en software-opties die wij bieden.

Vereenvoudig uw Kassasysteem

Naast het toevoegen van extra’s, kunt u ook kiezen om bepaalde onderdelen weg te laten. Misschien heeft u geen klantendisplay of weegschaal nodig. Wij begrijpen dat en bieden daarom offertes op maat aan, zodat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft. Dat scheelt uiteraard in de (maandelijkse) kosten. Belangrijk detail hierin is wel dat de kassasoftware en het kassasysteem zelf niet apart van elkaar af te nemen zijn.

Kassagekoppelde Pinautomaat

Onze standaard betaalterminals zijn Yomani pinautomaten, die perfect geïntegreerd worden met ons kassasysteem. Mocht u al een eigen pinautomaat hebben, dan kunt u ervoor kiezen deze niet op te nemen in uw set. Echter zal het handmatig verwerken van betalingen extra tijd kosten. Wij raden u dan ook aan om de Yomani pinautomaat in uw set te behouden. Vaak bent u zelfs voordeliger uit dan wanneer u een eigen pinautomaat blijft gebruiken.

Advies van Eqpos

Bij Eqpos staat ons team van experts altijd klaar om u te adviseren. Of u nu vragen heeft over welke onderdelen het beste bij uw bedrijf passen of hoe u het meeste uit uw kassasysteem kunt halen, wij zijn er om u te helpen. Bent u geïnteresseerd? Lees onze advies en tips over kassasystemen om uw keuze te vergemakkelijken