Heeft u een horecaonderneming? Dan raden wij u zeker het gebruik van een PDA aan. In deze blog leg ik u uit waarom wij een PDA aanraad.

Drukte op het terras

U kent het wel. Het is druk in uw zaak en de bestellingen komen steeds sneller binnen. U heeft verschillende briefjes geschreven met bestellingen en dan wilt er weer iemand iets bestellen. Vervolgens loopt u naar de bar en de keuken en geeft u door dat er op tafel 3, vier cola & 1 ice tea besteld is. U loopt door naar de keuken en verteld dat tafel 3, vijf tosti’s willen. Dit wordt bereid en naar tafel 3 gebracht. Maar hier zitten 2 mensen. Die koffie besteld hadden.

Door de drukte kunt u inderdaad fouten maken. Met het gebruik van een PDA is deze verwarring heel makkelijk te voorkomen.

 

Met PDA

Laten we het vorige scenario erbij pakken.

Het is druk en iedereen wilt iets bestellen. In plaats dat u het nu opschrijft en heen en weer moet lopen kunt u nu rustig bestellingen op blijven nemen. De PDA stuurt de bestellingen direct naar de kassa toe die het vervolgens uitprint. Zo kunt u 100 bestellingen opnemen zonder het 1 keer tegen uw collega te vertellen wat er besteld is.

 

Weet u niet zeker of uw onderneming het gebruik van een PDA nodig heeft, of heeft u een andere vraag? Onze medewerkers van de klantenservice zijn 24/7 bereikbaar via onze contact pagina