Voorbereiding

Voorbereiding is in elk vak van groot belang, ook bij het gebruiken van een nieuw kassasysteem is dit natuurlijk belangrijk. Om alles zo netjes mogelijk te laten verlopen is handig om te controleren of alles kassasysteem goed erin staat. Staan alle producten erin? Staan ze in de goede categorie? Kloppen de prijzen en klopt de btw? Een sterke voorbereiding zorgt ervoor dat uw geen ongewenste verrassingen zal oplopen tijdens het gebruiken van uw kassasysteem. Verder zorgt dit er ook voor dat u meer gewend raakt aan het gebruiken van het kassasysteem. Met meer ervaring kunt u uiteindelijk meer nut uit uw aankoop halen.

Gebruik functies

Gebruik andere functies. Uw kassasysteem heeft functies die uw onderneming kan ondersteunen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bonuspunten systeem implementeren. Hiermee is het mogelijk voor uw klanten om bonuspunten te verzamelen en deze later in te leveren voor een prijskorting of een andere soort beloning. Verder heeft u ook de mogelijkheid om een happy hour in te stellen in uw kassasysteem. Met deze functie kunt u een bepaald tijdstip aangeven. Binnen dit tijdstip wordt er een korting op bepaalde producten gegeven. Er zijn vele van dit soort functies binnen uw kassasysteem. Daarom raden wij aan om deze te gebruiken om uw klantretentie te vergroten.

Analystische functies

Als laatste raden wij aan om gebruik te maken van de analytische functies. Binnen uw kassasysteem bevinden zich een aantal functies die u kunt gebruiken om handige data over uw onderneming te zien. Onder andere zijn er rapporten zoals omzetrapport, dagrapport en serverrapport. Deze rapporten laten verschillende soorten informatie zien. Serverrapport laat bijvoorbeeld zien welke werknemer wat heeft verkocht en voor hoeveel. Hiermee kunt u de efficiëntie van uw werknemers bijvoorbeeld bepalen. Verder kunt u inzien in andere rapporten welke producten beter verkopen dan andere bijvoorbeeld. Met deze informatie kunt aanpassingen maken aan uw onderneming en kassasysteem om deze zo efficiënt te laten werken.

Heeft u verdere vragen neem dan contact op met ons op.