Met zo veel tegenslagen voor de horeca leek het mij leuk om positief nieuws te brengen. Vandaar dan ook deze blog.

 

Vieux

Ook wel bekend als koetsiertje of Hollandse Cognac. Tot 1960 werd dit verkocht onder de naam ‘Cognac’. Natuurlijk was het een imitatie van de Grote Franse merken. Na druk van de Franse regering hebben de Nederlandse distillateurs het een nieuwe naam gegeven, Vieux.

Maar tegenwoordig is het er uitgevallen. Daarom zijn I. Voerman en J. Zonneveld een crowdfunding gestart. Om de ooit zo populaire drank opnieuw op de markt te zetten.

Toch weer wat positiefs, een echt oud hollands drankje terug op de markt brengen. Tenslotte Vieux betekent dan ook oud in het Frans.

Eten Bestellen

Als wij 1 ding geleerd hebben aan de covid-19 pandemie is het dat wij blijven bestellen. Het is zelf zo dat er meer eten besteld is tijdens de pandemie dan voor de pandemie. Dit is terug te zien in de cijfers van FSIN.

Door de verschillende lockdowns heen, mensen thuis werken of juist het contact niet op hebben willen zoeken. Heeft voor veel bezorgservices drukke dagen gezorgd. En dit is goed voor de horeca. Dat ondanks gesloten deuren en lege tafels er toch werk was, en dus omzet gemaakt kon worden.

Noodgedwongen zijn restaurant overgestapt op bezorgingen en afhalen maar het lijkt erop dat dit ook na de pandemie zo zal blijven.

 

Samen Komen

Ook de hotels gaan er in 2022 weer op vooruit. Met momenteel de horeca die weer open mag zullen we in 2022 ervaren dat ook het restaurant bij hotels weer snel vol gaan lopen.

Zo is er in elk dorp en stad zo’n ideaal hotel. Waar niet alleen internationale gasten komen maar ook mensen die er 2 straten vandaan wonen. Gewoon alleen al om even wat te eten en drinken. Zo zullen we studenten weer vinden waar zij rustig hun werk kunnen doen overdag, en ‘s avonds zullen langzamerhand de tafels weer bezet raken.

 

 

Kassasysteem

Met deze mooie vooruitzichten is een goed kassasysteem dan ook niet te ontbreken. Voor uw onderneming hebben wij dan ook het juiste pakket samengesteld. Met ons systeem kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk uw nieuwe drank ‘Vieux’ toevoegen aan uw kassa. Snel zien welke bestellingen nog opgehaald moeten worden. Zien welke tafel bezet is en welke niet. Maar de thuisbezorgd koppeling is natuurlijk niet te missen.

Voor meer informatie verwijs ik u dan toch door naar onze klantenservice.