Wij krijgen vaak de vraag van ondernemers: ‘’Waarom zou ik een pinautomaat van Eqpos afnemen?’’ Er zijn immers zoveel aanbieders op de markt. Daarnaast hebben sommige ondernemers al een pinautomaat en vragen zij zich af waarom ze zouden switchen.

Het antwoord op die vraag kan gegeven worden op basis van 3 goede redenen.

 

Kassakoppeling

De Yomani pinautomaten die wij leveren, zijn gekoppeld aan onze kassasystemen. Hierdoor hoeven ondernemers nooit meer handmatig betalingen in te toetsen op hun automaten en worden menselijke fouten daardoor uitgesloten.

Snelle uitbetaling

De tweede reden is de snelle uitbetaling van de transactieverwerker met wie wij samenwerken. Onze partners van Sepay zorgen ervoor dat pinbetalingen de eerstvolgende werkdag al bij ondernemers op hun rekening staat.

Lage transactiekosten

Tot slot is de keuze voor onze pinautomaten makkelijk te maken vanwege de lage transactiekosten. Per pintransactie wordt er slechts €0.07 gerekend, terwijl er op creditcard transacties 1.95% wordt gerekend. Daarnaast zitten er geen extra abonnementskosten aan verbonden, waar ondernemers normaal gesproken voor andere pinautomaten vaak tussen de €40,- en €50,- betalen voor alleen het gebruik ervan.

 

Ons advies is dan ook altijd om een kassasysteem van Eqpos te nemen met pinautomaat. Het bespaart namelijk een hoop gedoe in het afsluiten van diverse contracten en levert daarnaast een voordeel op in het gebruiksgemak voor ondernemers.

Bent u op zoek naar een kassasysteem met kassagekoppelde pinautomaat? Neem dan snel en vrijblijvend contact  met ons op!