Modern kassasysteem in 2023

Een nieuw jaar staat voor velen gelijk aan een nieuwe start. Als ondernemer ben jij altijd op zoek naar nieuwe trucjes om jouw onderneming een boost te geven. Het verbeteren van bedrijfsprocessen  begint allemaal bij de aanschaf van een modern kassasysteem. Ben jij benieuwd wat de 5 redenen zijn om voor een modern kassasysteem te kiezen? Lees dan direct verder!

1: Snel en efficiënt

Moderne kassasystemen zijn geautomatiseerde kassa’s die snel en efficiënt werken. Het zijn systemen die zo ontworpen zijn dat het hele proces van verkoop tot boekhouding in één computersysteem kan worden afgerond. De kassasystemen van Eqpos bieden een touchscreen aan met een i5-processor. Hierop kan jij als ondernemer ongelimiteerd en met minimale inspanning nieuwe producten/diensten toevoegen. Deze heb jij dan overzichtelijk beschikbaar op de verkooppagina.

2: Kassagekoppelde producten

Een modern kassasysteem biedt als voordeel dat de bijgeleverde producten kassagekoppeld zijn. Dit verhoogt het gebruiksgemak en zorgt ervoor dat jij en je personeelsleden foutloos kunnen werken. De kassagekoppelde producten die Eqpos aanbiedt zijn:

  • Vaste pinautomaten
  • Kassalades
  • Bonprinters
  • Barcodescanners – Retail
  • Handterminals – Horeca
  • Weegschalen – Supermarkten

3: Voorraadbeheer en productstatistieken

Met een modern kassasysteem hoef je nooit meer zelf je voorraad en verkopen bij te houden. Jouw kassa houdt bij hoeveel je precies verkoopt, waardoor je precies kunt zien welke artikelen het meest populair zijn onder jouw klanten. Daarnaast kan je door slechts enkele clicks precies zien wat er moet worden bijbesteld bij de leveranciers.

4: Uitgebreide rapportages

Nog een bijkomend voordeel van een modern kassasysteem is de toegang tot uitgebreide rapportages. Zo heb jij direct inzicht in dag-, week-, maand- en jaarrapportages. Hierin zie je alle verkopen die gedurende de geselecteerde periode zijn gedaan, plus de bruto en netto resultaten. Ook is er de mogelijkheid om de Z-rapporten direct vanuit de kassa door te mailen naar jouw boekhouder.

5: Flexibele mogelijkheden

De laatste reden om te kiezen voor een modern kassasysteem is vanwege de flexibele mogelijkheden die jij als ondernemer hebt in de samenstelling van jouw verkoopscherm. Zo valt onder andere de lay-out volledig naar wens in te richten in volgorde, kleur en verschillende categorieën. Daarnaast biedt het ook nog de mogelijkheid tot het geven van flexibele prijzen/kortingen en het samenstellen van  pakketten. Hierin kan je denken aan keuzemenu’s in restaurants, boeketten in bloemenwinkels, etc.

Ben jij benieuwd wat een modern kassasysteem van Eqpos voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op!