Compleet Kassasysteem Customizen: Samengesteld voor U!

Bij Eqpos begrijpen wij dat iedere ondernemer uniek is. Daarom bieden we niet alleen onze standaard kassasysteem sets aan, maar ook de mogelijkheid om uw complete kassasysteem te customizen. Of u nu op zoek bent naar een uitgebreider systeem of juist een eenvoudiger variant, wij hebben de oplossing voor u.

compleet kassasysteem

Eqpos Kassasysteem Sets

Eqpos heeft drie standaard kassasysteem sets in het assortiment: de algemene set, de horeca set en de supermarkt set. Voor grotere supermarkten bieden we ook nog een uitgebreide supermarkt set.

Deze sets zijn zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van bijna elk type onderneming te voldoen. Maar wat als u specifieke wensen heeft? Wij begrijpen dat geen enkele onderneming hetzelfde is en dat er behoefte kan zijn aan maatwerk.

Extra Toevoegingen voor uw Kassasysteem

Detailhandel

Onze kassasystemen zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Denk bijvoorbeeld aan barcodescanners voor de detailhandel. Deze worden naadloos geïntegreerd in uw kassa, waardoor gescande artikelen direct zichtbaar zijn op uw verkoopscherm. Ook bieden wij voorraadscanners aan voor supermarkten.

Horeca

Voor de horeca bieden we keukenschermen aan, zodat uw keukenpersoneel efficiënter kan werken zonder bonnen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om mobiele handterminals te integreren in uw kassa, waardoor u bestellingen snel en gemakkelijk door kunt voeren.

Software

Naast hardware-uitbreidingen kunt u ook denken aan softwarematige aanpassingen. Misschien heeft uw onderneming behoefte aan specifieke rapportages of een unieke gebruikersinterface. Wij bieden de mogelijkheid om onze software aan te passen aan de specifieke eisen en wensen van uw bedrijf, zodat u altijd het maximale uit uw kassasysteem haalt.

Vereenvoudig uw Kassasysteem

Naast het toevoegen van extra’s, kunt u ook kiezen om bepaalde onderdelen weg te laten. Misschien heeft u geen klantendisplay of weegschaal nodig. Wij begrijpen dat en bieden daarom offertes op maat aan, zodat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft. Dat scheelt uiteraard in de (maandelijkse) kosten.

Belangrijk detail hierin is wel dat de kassasoftware en het kassasysteem zelf niet apart van elkaar af te nemen zijn. Hierdoor kunnen wij de integriteit en betrouwbaarheid van het kassasysteem compleet garanderen. In het geval van eventuele storingen kunnen wij daardoor het probleem snel voor u verhelpen.

Kassagekoppelde Pinautomaat

Onze vaste betaalterminals zijn Yomani pinautomaten, die perfect geïntegreerd worden met ons kassasysteem. Mocht u al een eigen pinautomaat hebben, dan kunt u ervoor kiezen deze niet op te nemen in uw set. Echter zal het handmatig verwerken van betalingen extra tijd in beslag nemen.

Wij raden u dan ook aan om de Yomani pinautomaat in uw set te behouden. Vaak bent u zelfs voordeliger uit dan wanneer u een eigen pinautomaat blijft gebruiken. Bovendien zorgt een geïntegreerde pinautomaat voor een snellere en efficiëntere afhandeling van transacties, wat bijdraagt aan een betere klantervaring.

Advies van Eqpos

Bij Eqpos staat ons team van experts altijd klaar om u te adviseren. Of u nu vragen heeft over welke onderdelen het beste bij uw bedrijf passen of hoe u het meeste uit uw kassasysteem kunt halen, wij zijn er om u te helpen!