Contact

  • Distributieweg 18
    2645EJ, Delfgauw

  • sales@eqpos.nl

  • 085 007 1 077

Tarieven

Uitgelichte Modules

  • Pin integratie

  • Artikelfoto’s en kleuren

  • Bestelling/reparatiebonnen

  • Schapetiketten met barcodes

  • Overzichtelijk voorraadbeheer

Verkoopscherm

U wilt als bloemist een goedwerkend kassasysteem hebben, maar het moet er natuurlijk ook leuk uitzien. De kassasystemen van Eqpos bieden daarin de oplossing!

Zo kunt u een onbeperkt aantal producten en categorieën aanmaken. Daarnaast kunt u die producten/categorieën opfleuren met bijbehorende foto’s en kleuren. Dit maakt uw verkoopscherm niet alleen kleurrijker, maar ook overzichtelijker om mee te werken. Daarmee kunnen uw medewerkers in een oogopslag zien wat zij exact verkopen.

Bloemist verkoopscherm

Boeket Samenstellen

De software van Eqpos maakt het mogelijk om pakketten samen te stellen. Bijvoorbeeld een boeket bloemen voor een vaste prijs die naar wens samengesteld kan worden door uw klant. Daardoor kunnen zij tot een eigen samenstelling van hun lievelingsbloemen komen. Ook is er de mogelijkheid dat bepaalde bloemen tegen een meerprijs worden aangeboden.

Bovendien kan er rechtstreeks vanuit het systeem barcodes worden geprint. Deze kunt u vervolgens op uw boeketten en artikelen plakken. In combinatie met een barcodescanner kunt u deze direct scannen. Vervolgens verschijnt dit artikel inclusief bijbehorende prijs op uw verkoopscherm. U kunt hiermee efficiënt uw klanten helpen.

Boeket samenstellen

Kassagekoppelde Pinautomaat

Ons kassasysteem is uitermate geschikt voor bloemisten. De kassagekoppelde pinautomaten en kwalitatieve kassasystemen zorgen ervoor dat u snel en foutloos kunt afrekenen. Daarnaast heeft u de optie om uw klanten punten te laten sparen door middel van klantenkaarten. U kunt hierin kiezen om een bepaald percentage van de aankoopprijs om te zetten in punten/saldo. Deze kunnen uw klanten bij een volgende aankoop gebruiken of doorsparen. Op deze wijze creëert u een loyale klantenkring.

Bent u op zoek naar een kassasysteem voor uw bloemist of florist? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op! Onze experts helpen u graag verder.

Pin integratie

Liever teruggebeld worden?