Kapper Kassasysteem

Een succesvolle kapsalon of beautysalon runnen vereist meer dan alleen talent en creativiteit. Het gaat ook om efficiënt management van afspraken, klanten, personeel, en voorraad. Hierin komt het Eqpos kassasysteem voor kappers en beautysalons uitstekend van pas.

Vraag aan
Meer informatie

supermarkt_kassasysteem

Ontworpen voor Professionals

Ons kassasysteem is speciaal ontworpen voor kappers en beautysalons. Het biedt een reeks functies die is afgestemd op de unieke behoeften binnen deze branche. Van afspraakbeheer tot integratie met pinautomaten, ons systeem biedt alles wat u nodig heeft om uw salon soepel en efficiënt te laten draaien.

Met ons kassasysteem kunt u eenvoudig al uw afspraken en klantgegevens beheren, waardoor u real-time inzicht krijgt in uw klanten en hun behoeften. Dit betekent dat u meer tijd kunt besteden aan waar u echt goed in bent: het verlenen van fantastische service aan uw klanten.

Afspraakbeheer

Een van de belangrijkste functies van ons kapper kassasysteem is het afspraakbeheer. Het systeem biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke kalender waarmee u al uw afspraken kunt plannen en beheren. Nooit meer dubbele boekingen of gemiste afspraken dus!

Klantbeheer

Daarnaast biedt ons kassasysteem uitgebreide klantbeheeropties. U kunt gedetailleerde klantprofielen aanmaken waarin alle belangrijke informatie wordt opgeslagen, zoals contactgegevens, voorkeuren, en afsprakenhistorie. Dit stelt u in staat om gepersonaliseerde service te bieden, wat de loyaliteit van uw klanten vergroot.

 

Personeelsbeheer

Ook wordt het managen van uw personeel een stuk eenvoudiger. Ons kapper kassasysteem biedt functies voor het bijhouden van werktijden, het in- en uitklokken van medewerkers, en het volgen van verkoopprestaties. Hierdoor kunt u de productiviteit van uw team monitoren en optimaliseren.

Statistieken en rapportages

Inzicht in uw bedrijfsvoering is cruciaal voor succes. Ons kassasysteem biedt uitgebreide statistieken en rapportages die u helpen om uw prestaties te analyseren en weloverwogen beslissingen te nemen. Van dagelijkse verkooprapporten tot voorraadbeheer, u krijgt een volledig overzicht van hoe uw bedrijf presteert.

 

Afbeelding Pin integratie Eqpos Kassasystemen

PIN Integratie

Het kapper kassasysteem van Eqpos integreert naadloos met verschillende pinautomaten, zoals de Sepay Nexgo T2 en Worldline Yomani ML. Dit vermindert fouten en bespaart tijd tijdens transacties. Klanten kunnen eenvoudig betalen, wat de algehele klanttevredenheid verhoogt. Door deze integratie wordt het betalingsproces geautomatiseerd en gestroomlijnd.

Gebruiksvriendelijkheid

Eenvoudige Interface

Een van de grootste voordelen van de kapper kassasysteem is de gebruiksvriendelijke interface. Het systeem is ontworpen om intuïtief en gemakkelijk te navigeren, zelfs voor mensen die niet technisch onderlegd zijn. Dit betekent dat u en uw team snel aan de slag kunnen zonder uitgebreide trainingen te volgen.

In- en Uitklokmogelijkheden

Ons systeem biedt efficiënte in- en uitklokmogelijkheden voor uw personeel, wat helpt bij het nauwkeurig bijhouden van werktijden. Dit is niet alleen handig voor de loonadministratie, maar ook voor het optimaliseren van de personeelsbezetting tijdens drukke periodes. Met behulp van deze functie kunt u ervoor zorgen dat uw salon altijd goed bemand is.

Afspraken en Klantenbeheer

Kalender voor Afspraakplanning

De afspraakkalender is een van de meest krachtige tools in ons kapper kassasysteem. Het stelt u in staat om afspraken eenvoudig te plannen/beheren. U kunt snel beschikbare tijden vinden en dubbele boekingen voorkomen. Hierdoor is uw salon altijd georganiseerd en voelen uw klanten zich gewaardeerd, doordat u hun tijd respecteert.

Beheer van Klantenbestanden

Het beheren van klantenbestanden is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met ons systeem kunt u gedetailleerde klantprofielen aanmaken en bijhouden inclusief contactgegevens, voorkeuren en afspraakgeschiedenis. Dit stelt u in staat om gepersonaliseerde service te bieden en de loyaliteit van uw klanten te vergroten.

Verkoop en Voorraadbeheer

Kassasysteem voor kappers

Real-time Verkoopstatistieken

Ons kapper kassasysteem biedt real-time verkoopstatistieken, zodat u altijd een nauwkeurig overzicht heeft van uw inkomsten. Dit helpt u om snel te reageren op veranderingen en strategische beslissingen te nemen die uw bedrijf ten goede komen.

Met deze gegevens kunt u trends herkennen, campagnes optimaliseren en beter inspelen op de behoeften van uw klanten. Dit helpt u om uw bedrijf continu te verbeteren en te laten groeien.

Voorraadbeheer

Voorraadbeheer is een cruciaal onderdeel van het runnen van een succesvolle salon. Ons systeem helpt u om uw voorraad nauwkeurig bij te houden, zodat u nooit zonder essentiële producten komt te zitten. U kunt eenvoudig zien welke producten het meest populair zijn en uw voorraad daarop aanpassen.

Dit helpt u niet alleen om uw voorraadkosten te verlagen, maar ook om ervoor te zorgen dat u altijd de producten op voorraad heeft die uw klanten het meest waarderen.

 
 
Kassa kapper

Contact en Support

Ondersteuning en Klantenservice

We begrijpen dat het implementeren van een nieuw kassasysteem binnen uw salon een grote stap kan zijn. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en klantenservice aan om u door het proces te begeleiden. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij eventuele problemen.

Met onze ondersteuning kunt u er zeker van zijn dat u het maximale uit ons Kapper Kassasysteem haalt en dat uw salon altijd soepel blijft draaien. Wilt u meer weten? Neem dan direct contact op!

Vraag een Demo aan

Bent u geïnteresseerd in ons Kapper Kassasysteem en wilt u zien hoe het in de praktijk werkt? Dan nodigen wij u graag uit voor een live demo in onze showroom. Onze demo’s zijn ontworpen om u een volledig overzicht te geven van alle functies en hoe ze uw salon kunnen verbeteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen en een demo in te plannen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw salon naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde vragen

Ons kassasysteem biedt geen directe koppeling met uw website of externe boekingssystemen. Deze kunt u wel op de achtergrond draaien en zijn zeer simpel toegankelijk via onze touchscreen interface.

Ja, door het aanmaken van afspraken, kunt u ook direct het klantenbestand uitbreiden met uw nieuwe klanten.

  • Ja, u kunt per personeelslid een apart profiel aanmaken en toegangscode toekennen. Vervolgens kunt u in de statistieken zien wat er per persoon wordt omgezet in behandelingen en verkopen.

Restaurant Kassasysteem

restaurant_kassasysteem
Restaurant

Supermarkt Kassasysteem

supermarkt_kassasysteem
Supermarkt

Bakkerij Kassasysteem

pos_kassasysteem
Bakkerij

Beautysalon Kassasysteem

kapper_kassasysteem
Beautysalon

Liever teruggebeld worden?

    CONTACT

    Distributieweg 18, 2645 EJ Delfgauw.

    Telefoon: 085 007 1 077

    Web: Eqpos Kassasystemen