Heeft u interesse in het kopen of in het leasen van een kassa?

Dan bent u bij EQPOS aan het juiste adres.
Zoals beschreven in eerdere blogs werken wij met een partner die het voor onze klanten mogelijk maakt om te leasen.
Op onze kassasysteem leasen pagina vind u er meer over, daarnaast kunnen wij meestal binnen 2 uur uw aanvraag doorvoeren naar onze partner.

Een kassasysteem, één van de belangrijke dingen van uw onderneming. Laten we eerst even bedenken wat er belangrijk voor ons is.
Is alleen het afrekenen en het bijhouden van rapportages belangrijk voor u? of zou u meerdere koppelingen willen met een pinautomaat, thuisbezorgd en uw eigen restaurant website bijvoorbeeld.
Dit zijn allemaal erg belangrijke punten waar u op moet letten als u een kassasysteem gaat aanschaffen, meer punten vind u hier.

Hoe verloopt het aanschaffen van een kassasysteem?

Nadat u erover uit bent dat u een kassasysteem gaat aanschaffen bij EQPOS vult u het contactformulier of het leaseformulier in.
U kunt ons ook eventueel bellen zodat een van onze collega’s u te woord kan staan en u erbij kunt helpen om uw keuze te maken.
Nadat u een aanvraag via onze contactformulier  heeft gedaan zullen onze collega’s zo snel mogelijk een algemene offerte opstellen en naar u mailen.

In deze mail worden er brochures bijgevoegd zodat u dit rustig kunt doorlezen en tegelijkertijd kunt inzien welke functies onze software nou allemaal heeft.
Vervolgens is de keuze natuurlijk aan u of er akkoord word gegaan, na akkoord wordt er een installatiedatum gepland en zullen onze collega’s uw kassasysteem op maat komen installeren.

touchscreen kassa

Als er óók een pinautomaat wordt gekozen dan verwijzen wij u door naar onze partner website www.esmePay.nl , of wij sturen u een contract link door zodat wij het voorbereiden kunnen regelen voor de pinautomaat.

Als u voor een lease-aanvraag heeft gekozen dan sturen wij een contract op die wij voor de installatie retour moeten krijgen om onze afspraak te bevestigen.

Op het moment dat het systeem geïnstalleerd is krijgt u een volledige uitleg over ons software wat gemiddeld maximaal 20 minuten duurt, daarnaast ontvangt u video’s over veel gestelde vragen. Zo kunt u ten alle tijden als u er niet uit komt onze video playlist bekijken en aan de hand daarvan uw actie uitvoeren op uw kassasysteem.

Natuurlijk zijn onze service & support medewerkers welke werkdag bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen.

In onze volgende blog zullen wij verder uitleggen wat voor koppelingen en integraties wij ter beschikking hebben.